Unieke sporten boulderen

Dit zijn onze 3 favoriete en uitdagende sporten!

Ben jij alle watersporten wel even zat en op zoek naar een aantal andere sporten om op het land te doen? Wij hebben hieronder 3 van onze favoriete sporten verzameld die je tegelijkertijd ook sterker maken in het water. Lees direct verder en ga het avontuur met jezelf aan! 

Probeer eens te gaan boulderen

Boulderen is een klimsport waarbij je niet extreem hoog gaat. Daardoor heb je vaak ook geen spullen nodig, zoals kabels die je beschermen tegen het vallen. Er is namelijk een zachte ondergrond en het wordt vaak indoor gedaan. 

Bij het boulderen werk je erg veel aan je grip en train je jouw armen dus op een hele andere manier. Daarnaast is het een unieke uitdaging voor je lichaam en moet je er ook goed bij nadenken over hoe je precies wilt klimmen. Voor het boulderen heb je wel goede en speciale boulderschoenen nodig. Kijk hier om de juiste boulderschoenen te kopen.  

Trailrunning buiten in de natuur

Een favoriete sport om buiten te doen is trailrunning. In plaats van dat je op normale wegen aan het hardlopen bent, kies je er bij trailrunning voor om op een gevarieerde ondergrond te gaan hardlopen. Denk bijvoorbeeld aan zandpaden, maar ook door plassen water en afwisselend met verharde wegen. Vaak kies je ervoor om door bossen en de natuur te gaan hardlopen. Niet alleen kom je op veel mooie plekken, maar train je jouw lichaam ermee op een andere manier. Zorg wel voor de juiste spullen voor de trailrunning. Deze kun je allemaal vinden via deze webshop

Een lekker dagje gaan squashen

Nog een sport die wij heel graag doen naast onze watersporten is squashen. je gaat namelijk samen met iemand anders en het voelt niet alsof je een vervelende en zware sessie in de sportschool tegemoet gaat. In plaats daarvan ben je juist zeer actief, maar tegelijkertijd veel aan het lachen met diegene waarmee je samen gaat squashen. Een leuk, maar ook sportief dagje uit dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *